Følg Bergen lufthavn, Flesland

Bergen Air Transport starter direkterute fra Bergen lufthavn Flesland

Nyhet   •   nov 13, 2014 20:03 CET

Bergen Air Transport starter ny direkterute fra Bergen lufthavn  til Sumburgh på Shetland. Ruten åpner 24. november og det blir to ukentlige  flyvninger.

Båndene mellom Shetland og Vestlandet styrkes gjennom en ny direkte  flyrute mellom Bergen og Shetland.
Det Bergens-baserte flyselskapet Bergen  Air Transport åpner ny direkte flyrute mellom Flesland og Sumburgh på Shetland  24. november.
Ruten flys mandager og torsdager, og flyturen tar kun 70  minutter.


- Vi har i samarbeid med skotske myndigheter jobbet med dette siden i  vinter og vi er veldig glade for å komme med denne nyheten som vil være særlig  interessant for olje-, gass- og maritime næringer på Vestlandet, sier leder for  forretningsutvikling Tom Roll i Bergen Air Transport – og fortsetter:
-  Dagens flyforbindelser mellom Vestlandet og Shetland gir ofte svært lang  reisetid, derfor har våre planer blitt positivt mottatt.

ergen Air Transport AS ble etablert i 1998 og har siden sommeren 2000  drevet daglig ruteflyvning mellom Notodden og Bergen. I tillegg til ruteflyving,  flyr selskapet airtaxi/charter til og fra flyplasser i hele Europa. 
- Den nye flyruten representerer en stor satsing for vårt selskap og vi  er veldig fornøyd med det gode samarbeidet med Avinor. Det er første gang vi  etablerer en fast utenlandsrute og tidtabellen fra Bergen til Shetland samkjøres  med vår eksisterende flyrute mellom Notodden og Bergen slik at vi kan tilby en  meget effektiv forbindelse for næringslivet i hele Kongsbergregionen, avslutter  Roll. 
Aslak Sverdrup, lufthavndirektør ved Bergen lufthavn sier at den nye  ruten er et kjærkomment tilbud til passasjerer fra Bergen og resten av landet.  –Vi ønsker å legge til rette for et best mulig reisetilbud fra Bergen lufthavn  Flesland med både små og store flyselskap. Vi synes det er flott at Bergen Air  har avdekket et behov for en helt ny rute, og satser på flyvninger flere ganger  i uken til Sumsburgh, sier Sverdrup. 

Kontakt for flere detaljer, kommentarer og bilder:
Daglig leder Geir Hellsten (Mob. 90854433) eller  leder forretningsutvikling Tom Roll (Mob. 97686000)