Følg Bergen lufthavn, Flesland

Flyselskapet Eurowings har nominert Bergen til å bli neste by de starter flyrute fra til sommeren

Nyhet   •   okt 04, 2017 20:49 CEST

Flyselskapet Eurowings har satt i gang en spennende konkurranse hvor Bergen er én av ti nominerte byer til å få en ny flyrute til Tyskland neste sommer. Flyruten vil gå fra Tyskland, hvilken tysk by blir avslørt når konkurransen er ferdig. 

Den byen som høster flest stemmer får ny flyrute fra Eurowings sommeren 2018.

Vi konkurrerer med ni andre byer i Europa; Mostar, Podgorica, Shannon, Brac, Trieste, Castellon, Trapani, Belfast og Biarritz. Med den nye terminalen på Flesland er det kapasitet til enda flere direkteruter fra Bergen. Nå er det opp til bergensere og nordmenn forøvrig å stemme på Bergen i konkurransen!

Eurowings - tysk flyselskap

Eurowings er et tysk lavprisselskap, eid av Lufthansa. De har et stort nettverk i Tyskland, og flyr også flere internasjonale ruter innad i Europa. 

Her kan man lese mer, få oversikt over alle kandidatene og stemme på Bergen: http://www.vote-and-fly.com/

I denne filmen presenterer selskapet Bergen: https://www.youtube.com/watch?v=Ero5gVVBKVQ

Avinor har ansvar for de 45 statlig eide lufthavnene og flysikringstjenesten for sivil og militær luftfart i Norge. Dette nettverket binder Norge sammen - og Norge sammen med verden.

Bergen lufthavn, Flesland er et sentralt trafikknutepunkt for Bergensregionen og Vestlandet, med over 6 millioner passasjerer årlig. Med omlag 70 direkteruter til inn- og utland sørger lufthavnen for at reiseglade Vestlendinger reiser ut i verden, og vi bidrar til vekst næringslivet i vår region. Etter mange års plassutfordringer åpnet den nye flyterminalen 17. august 2017.