Følg Bergen lufthavn, Flesland

​Wizz Air starter ny direkterute mellom Bergen og Wien

Pressemelding   •   jan 09, 2018 19:44 CET

Enda en god rutenyhet fra Bergen, 25. november starter direkteruten til Østerrikes hovedstad Wien. Wizz Air har base i Wien, og ruten gir Vestlendinger tilgang til enda flere nye destinasjoner med Wizz Air videre fra Wien.

Rutetidene passer bra for både weekend-tur og lengre reiser.

Flytiden til Wien er to og en halv time. Ruten vil gå fra Bergen lufthavn klokken 20.45 mandag, onsdag, fredag og søndag. Fra Wien internasjonale lufthavn går flyet samme dager klokken 17.35.

Wien er kjent som en vakker kunst og kulturby, og er kjent for både øl, vin, pølser og apfelstrüdel. På vinterstid er det en ypperlig skidestinasjon, men også fotball, golf og hestesport har tradisjoner i Wien.

Wizz Air har i dag direkteruter fra Flesland til Gdansk, Warszawa, Katowice, Kaunas, Szczecin, Riga og Budapest.

Billetter er i salg på www.wizzair.com

Avinor har ansvar for de 45 statlig eide lufthavnene og flysikringstjenesten for sivil og militær luftfart i Norge. Dette nettverket binder Norge sammen - og Norge sammen med verden.

Bergen lufthavn, Flesland er et sentralt trafikknutepunkt for Bergensregionen og Vestlandet, med over 6 millioner passasjerer årlig. Med omlag 70 direkteruter til inn- og utland sørger lufthavnen for at reiseglade Vestlendinger reiser ut i verden, og vi bidrar til vekst næringslivet i vår region. Etter mange års plassutfordringer åpner den nye flyterminalen 17. august 2017.